Székely Gyula Julius

Ezt az oldalt a múltamról készítettem. Talán ötleteket ad ha szeretnél megtanulni néhány elemet akár csak otthonra magadnak. Akár ha fellépésre vagy versenyre felkészülésre van szükséged - akkor azt szívesen megtanítom.

Kellemes videózást!

 Julius DEMO 2,5 min

Fit-Kid és Capoeira tanítványaim 2007

Julius - Fitness WorldChamp

"TARZAN" routine 2000

Julius - FitnessChamp "Sailor" routine 1999

Julius - Popeye-Sailor solo

Julius - Popeye Sailor solo on his 50's Birthday

A szertornába már 5 éves koromban beleszerettem, így a sport korán az életem meghatározó részéve vált. Zenét is ekkor kezdtem tanulni csellón. Ez a szerelem hosszú évekig végig kísért, azonban az élet és a felnőtté válás első lépései megmutatták, hogy a tornában szerzett tapasztalatomat, mint akrobata táncmúvész fogom tudni legjobban kamatoztatni. Ezen felismerés által vált az életemben a sport és a munka eggyé, amely révén a tengerjáró hajókon is dolgozva bejárhattam a világot.

Az akrobatika mellett a fitness lett a következő meghatározó irány a munkámban, miután az egyik amerikai hajó utam során kaptam egy személyi edzői állás ajánlatot egy Miami fitness teremben. Itt a személyi edzői munkámon felül, hamar az aerobik különböző ágainak oktatójává váltam, amelyet később az alapító Billy Blankstől tanult Tae-Bo egészített ki.

 

Az 90-es évek végén, az USA-ban tanult tudást hazahoztam és fitness óraadóként Magyarországon is elkezdtem tanítani az új irányzatokat. Hazaérkezésem után hamarosan kaptam egy meghívást a floridai fitness bajnokságra, ahol a Tarzan Fitness gyakorlatommal regionális Fitness bajnok lettem az USA-ban.

A sport és a mozgás mindig az életem része marad, így jelenleg is tartok:

  • Kézállás workshopok

  • Mozgásos, táncos playshopok

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now